X

За нас

“Кей Джи Ес Консулт” ООД извършва счетоводни консултации и професионално счетоводно и данъчно обслужване на всички видове дружества и организации в България, пълно обслужване за дейностите по ТРЗ, Личен състав, представляване пред НАП, НОИ и др. институции в страната. Основна дейност на дружеството е и инсталация, внедряване и поддръжка на софтуер.

Дружеството разполага с щатни специалисти в посочените области, както и със специалисти на хонорар, които ангажираме по различните проекти. Всеки един от нашите компетентни служители ще може да Ви консултира по всяко време и да отговори на въпросите, които имате. Независимо от това, избирайки ни за партньор във Вашата дейност, Вие ще имате персонален консултант, с когото ще контактувате. Той ще има лична отговорност към Вас, ще има грижата да се свърза с Вас, за да получи необходимата информация, периодично ще Ви информира за новостите в областта, ще Ви предлага различни варианти и модели за решение на Вашите казуси.

От 2015 г. “Кей Джи Ес Консулт” се сертифицира по два стандарта – ISO 9001:2015 за качество и ISO/IEC 27001:2017 за информационна сигурност.

 

 

Сертификати ISO 9001 и ISO 27001

Корпоративна политика

  • KGS consult подкрепя инициативата SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА и осигурява ежемесечни дарения за каузата